Αισθητική Οδοντιατρική

Λεύκανση | Όψεις Ρητίνης | Όψεις Πορσελάνης | Στεφάνες Πορσελάνης

Μπορούμε να δημιουργήσουμε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Πρόκειται για μια αισθητική τεχνική , με την οποία βελτιώνουμε το χρώμα των δοντιών. Δόντια που έχουν σκουρύνει  λόγω ηλικίας, καπνίσματος , τραύματος ή αλλων παραγόντων, τώρα μπορούν να γίνουν λευκά και λαμπερά με απλή και ανώδυνη διαδικασία. Μπορεί να γίνει στο ιατρείο σε μια συνεδρία ή στο σπίτι με εξατομικευμένους νάρθηκες για διάστημα 1-2 εβδομάδων. Ακόμη μπορεί να γίνει και συνδυασμός των 2 μεθόδων.

ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Οι όψεις ρητίνης ή αλλιώς το bonding δοντιών είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για όσους θέλουν να βελτιώσουν το χαμόγελο τους άμεσα και ανώδυνα. Κατασκευάζονται από αισθητική ρητίνη (υλικό των εμφράξεων), γίνονατι στο ιατρείο σε ένα ραντεβού από τον οδοντίατρο, χωρίς την μεσολάβηση του οδοντοτεχνίτη, γεγονός που καθιστά το κόστος τους πολύ πιο προσιτό έναντι των όψεων πορσελάνης.Λόγω του υλικού τους απορροφούν πιο γρήγορα χρωστικές και χάνουν την αρχική τους λάμψη, οπότε και χρειάζεται πιο συχνή αντικατάσταση τους. Η σωστή τους συντήρηση και η καλή στοματική υγιεινή συντελούν στην μακροβιότερη διατήρηση τους.

@NKSMILEGR

ακουλουθησε μας στο Instagram

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του οδοντιάτρου για όλους εσάς που θέλετε ένα λαμπρό και αρμονικό χαμόγελο. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία που μεταμορφώνει τα μικρά ή μεγάλα δόντια με ανισόπεδες επιφάνειες, τα έντονα χρωματισμένα δόντια (από λήψη τετρακυκλινών ή ενδοδοντική θεραπεία), τα δόντια με διαστήματα ή τα συνωστισμένα. Εύκολα, γρήγορα και θεαματικά. Απαιτούν ελάχιστο τρόχισμα δοντιού (συνήθως 0,5 χιλ) στην μπροστινή επιφάνεια, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι ανθεκτικά και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο.Δίνουν την αίσθηση του φυσικού και υγιούς δοντιού! Πρέπει να γίνεται από αισθητικό οδοντίατρο σε συνεργασία με εξειδικευμένο οδοντοτεχνικό εργαστήριο! Μεταμορφώστε το χαμόγελο σας και κερδίστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

ΣΤΕΦΑΝΕΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Οι στεφάνες (θήκες) πια δεν προσδίδουν μόνο λειτουργικότητα , αλλά και φυσικότητα στο χαμόγελο μας.

Δεν θυμίζουν τις παλιές ογκώδεις, αντιαισθητικές στεφάνες που γκριζάρανε στα όρια με τα ούλα. Δεν είναι θαμπές και μονοχρωματικές, αλλά προσομοιάζουν στα φυσικά δόντια προσδίδοντας στο χαμόγελο αίσθηση φρεσκάδας και νεανικότητας. Οι ιδιότητες τους αυτές οφείλονται στις νέες οδοντιατρικές πορσελάνες, οι οποίες δεν χρειάζονται πια ενίσχυση από μεταλλικό σκελετό.

Κλείσε ραντεβού

Δευτέρα – Πέμπτη: 09:00 – 21:00

Παρασκευή: 09:00 – 17:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2117006000

Οι Υπηρεσίες μας

Αισθητική Οδοντιατρική

Λεύκανση Όψεις Ρητίνης Όψεις Πορσελάνης Στεφάνες Πορσελάνης

Εμφυτεύματα

Εμφυτεύματα ή αλλιώς τεχνητά δόντια άριστης λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής

Γενική Οδοντιατρική

Προληπτική Οδοντιατρική Ενδοδοντική Θεραπεία Εξαγωγές

Περιοδοντολογία

Είναι ο κλάδος της Οδοντιατρικής που ασχολείται με τους Περιοδοντικούς Ιστούς.

Βιομιμητική Οδοντιατρική

Οι σύγχρονες μέθοδοι αποκατάστασης δοντιών επιβάλλουν πια η οδοντιατρική να πλησιάζει πολύ στη φύση, να την μιμείται.

Αισθητική Προσώπου

Fillers Υαλουρονικό Οξύ

Τι είπαν οι ασθενείς μας

COVID-19 : Παρακαλουμε τα ραντεβου χωρις συνοδεια πρός αποφυγη συνωστισμου